Medicin & Sundhed

august 15, 2007

Rygestop uden nikotin produkter

Filed under: blodtryk,cancer,kræft,læger,nikotin,rygestop — sundhed @ 7:50 am

Jeg bliver nødt til at sige fra over for den massive fejlinformation som vi alle sammen er udsat for når det gælder hjælpemidler til at holde op med at ryge.
Det er løgn når nicotinell eller Nicorette prøver bilder dig ind at nikotin afhængighed er et kæmpe problem, og når tv2’s “GoMorgen Danmark” har en læge (Rikke Esbjerg) der i ramme alvor siger at det er sværere at kvitte nikotinen end hårde stoffer som heroin, så er vi bare for langt ude!!!!!!

Jeg tror Rikke Esbjerg er totalt uden viden om rygning og rygestop, mit gæt er at hun har al sin viden om rygning fra rygestop industrien, en industri som har haft stor succes med at overbevise læger og myndigheder om at det er godt at indtage nikotin i alle mulige afskygninger, det er som om de glemmer at nikotin i sig selv er en gift. Jeg tror det ville gavne debatten hvis det kun var tidligere rygere der rent faktisk ved hvad de taler om, der udtaler sig om hvor svært det er at holde op med at ryge, for faktum er at der ikke findes en ryger som ryger pga. nikotin trang, trangen til nikotin er for det første så svag at vi sagtens kan sove i 8 timer uden at blive generet af at kroppen “mangler” nikotin. Det er også en løgn at nikotin får os til at slappe af, prøv selv at måle din puls før og efter du indtager nikotin…… den stiger markant.

Det er naturligvis en stor ting at holde op med at ryge, men det er ikke et bjerg man skal over, det er faktisk bare en lille bakke, det drejer sig om at gennemskue alle de løgne man har hørt og som man bilder sig selv ind hver gang snakken falder på rygning, det er nemt at holde op når man indser at man ikke nyde at ryge, og at det kun tager et par dage at slippe af med alle abstinenser.

Allen Carr beskriver det meget klar i bogen “Endelig ikke ryger”, det er en fantastisk rejse ind i alle fordommene og løgnene omkring nikotin afhængighed og rygestop problemer, jeg vil påstå at alle der læser denne bog vil have succes med deres rygestop, det vigtigste ved denne bog er at den ikke taler ned til rygerne, den er skrevet af en tidligere ryger der er meget passioneret omkring at fortælle hvorfor det er så nemt at holde op med at ryge Nikotin Produkter gør dig afhængig.

Reklamer

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: