Medicin & Sundhed

juni 3, 2007

Husk at bestille receptmedicin.

Hvis man får receptmedicin, skal man huske at bestille sin medicin, når man er ved at løbe tør for medicin. Receptmedicin skal bestilles hos sin læge, og så sender han recepten til apoteket, og så skal det bare afhentes der. Du kan også bestille din receptmedicin på apoteket.dk

Hvad er receptmedicin?
Receptmedicin er medicin bestilt af lægen til behandling af sygdom eller smerter der ikke kan behandles med håndkøbsmedicin. En recept er et stykke papir, hvorpå en læges anvisning på medicin står. En recept fortæller apoteket hvilken medicin patienten skal have og i hvilken dosis det skal være.

Anskaffelse af receptmedicin
Receptmedicin kan kun lovligt fås på et apotek efter forskrift af en læge, det kan enten være fra egen læge eller via en læge på hospitalet. Apotekets personale orienterer altid patienten om brugen af den receptpligtige medicin, det vil sige fortæller i hvilken dosis medicinen skal tages i, og hvilken sammenhæng og for hvad receptmedicinen tages for.

Man skal altid sørge for at medicin, hvad enten det er receptmedicin eller håndkøbsmedicin, er gemt godt af vejen, så små børn ikke kan få fat på det. Medicin er farlige ting.

Reklamer

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: