Medicin & Sundhed

maj 21, 2007

Uro i kroppen, hjertebanken, kan det være angst

Filed under: apotek,børn,danmark,læger,medicin,sundhed,Uncategorized — sundhed @ 4:29 pm

Angst er en meget naturlig reaktion for mennesker, når de bliver udsat for en pludselig faretruende situation. Man bliver herved motiveret til at flygte fra faren eller bekæmpe faren. Angst kendetegnes ved en række psykiske og legemlige forandringer.

Hvad er typiske tegn på angst
Typiske tegn på angst er hjertebanken, sved, rysten, åndenød og mange andre tegn. Dette er helt normal tegn til angst, som alle menneske har prøvet at have. Derudover er der nogle mennesker som oplever, det at have angst uden nogen egentlig årsag, disse personer kan også have depressive symptomer.

Årsag til angst
Alle mennesker har et angstberedskab i større eller mindre grad. Den opvækst man har haft, spiller også en stor rolle i årsager til angst. Har man tidligere haft grund til at føle sig angst. Har man et højt angstberedskab har man større risiko for at blive ramt af angstsygdom i forbindelse med den stress man udsættes for i hverdagen.

Der er forskellige former for angst, og man skal have en læge til at stille den rette angstdiagnose, for at få behandlingen der virkelig hjælper noget.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.